مشاوره حقوقی رایگان - پرونده قتل

من ولی مقتول هستم چند نفر قاتل ایشان بودند یکنفر بعد از متواری شدن از چابهار به بندر جاسک دستگیر شدند بازجویی جاسک گفته من اونجا مهمان بودم بازجویی آگاهی چابهار گفته من چوبی در دست داشتم دوتا زدم یکی بهش خورده یکی دیگه نخورده که کس دیگه با چاقو زده حالا قاضی میگه با معاینه پزشک قانونی با اظهارات متهم نمیخونه من قاضی این مجرم نمیدانم حتی یک شاهد هم داریم که خانواده متهم آمدند درسته ح. اونجا حاضر بوده ولی چاقو کس دیگه زده شما رضایت بدهی خلاصه پرسش من این متهم شناخته میشود یا نه من چکار کنم من عکس پرونده بفرستم وکیل مطالعه کند اگر میتواند این در دادگاه مجرم ثابت کند من حق مزد وکیل میدهم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.در صورت تمایل می توانید جهت ارسال مدارک وبررسی لازم تماس بگیرید
صادقی زاده وکیل