مشاوره حقوقی رایگان - آسیب در حین خدمت

سلام، بنده سرباز هستم که در حین خدمت در خود پادگان نیروی هوای در قسمت خدمات بودم و در حین انجام ماموریت و عوض کردن چراغ های سوخته حیاط و حمام قسمت نگهداری یکی از چراغ ها شکست و تیکه ی از چراغ به چشمم زذ و دچار اسیب دیدگی شد. درهمان وقت به بیمارستان ارتش اعزام شدن و دوباره به بیمارستان اصفهان اعزام شدم. نامبرده که چشمم کاملا نابینا شد و ٤٠ درصد پزشک قانونی برام تعیین کرد و هیچ کاری برای من صورت نگرفت. نمی‌دونم چکار کنم؟ خواهش می کنم کمک کنید. حاضرم هر مبلغی پرداخت کنم. ممنون

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

با سلام باید دادخواست مطالبه دیه و خسارت بدهید .به یکی از همکاران وکیل در شهر خود مراجعه کتید قرار داد ببندید تا پرونده راپیگیری و به حق قانونی برسید