مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی خارج از مهلت

سلام، من در حکم دادگاه تجدیدنظر، محکوم به پرداخت دیه شده‌ام. الان بعد از گذشت 35 روز از مهلت اعاده دادرسی، متوجه شده‌ام که وکیلم با طرف تبانی کرده و جلسات رو نرفته و مدارکم رو نمیده هر سری به بهانه ای؟ آیا می‌تونم درخواست اعاده دادرسی بدم هنوز؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام خیر
موارد اعاده دادرسی در قانون احصاشده و مدرک نداشتن شما دلیل پذیرش اعاده نیست
شما حق دارید از پرونده تون تفاضای کپی کنید وبشماهم کپی میدهند
و نیازی به اصراربه وکیل نیست و درباره تبانی وکیل هم اگر مطمئن هستید باید اثبات وشکایت کنید