مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر پیاده بچه

با سلام، بنده تو جاده اصلی داخل روستا با موتور از کوچه چپ، دو سه تا بچه بدون این که نگاه کنند ببینند کسی میاد، دویدن جلوم و زدم به یکیشون. پلیس راه اومد هیچی ازم نپرسید، که مقصره کیه؟ فقط گفتم هزینه‌اش میدم. گفت مشکل نداره. الان یک ماه میگذره، طرف میگه من دیه میخوام. دماغ دختره میگه ترک برداشته. الان خب خوب شده دماغش. شکایت کنه می‌تونه دیه ازم بگیره؟ دو سه تومانم الان خرجش کردم.

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام بله میواند دیه بگیرد توصیه میکنم برای هزینه هایی که کردید یا رسید بگیریدیا مدارک آن هزینه ها را جمغ آوری کنید و دیگر هزینه ای پرداخت نکنید مگر در صورت اعلام رضایت رسمی