مشاوره حقوقی رایگان - پاره شدن پرده بکارت با خود ارضایی

سلام، من نامزد کردم و الان به دلایلی داریم طلاق میگیرم. من با نامزدم رابطه نداشتم. در شورای حل اختلاف مربوط به نفقه، از من سوال درباره بکارت شد که گفتم باکره‌ام. من چند وقت پیش از ارتفاع چهار متری پرت شدم پایین. نمی‌دونم پرده بکارتم طی اون اتفاق پاره شده. البته لگن من از 9 جا شکسته بود و این که من بعد از اون زمانی که داشتم خود ارضایی می‌کردم یک قطره خون قهوه ای رنگ دیدم. آیا امکان داره پرده بکارتم در خود ارضایی از بین رفته باشه؟ و این که اگه قبل اون زمان پرت شدنم از بین رفته باشه آیا پزشکی قانونی مینویسه با ورود جسم داخل واژن بکارت از بین رفته یا مینویسه به دلیل ضربه ؟
و این که من می‌تونم تو دادگاه بدون این که به پزشکی قانونی برم طلاق بگیرم؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

ازاله بکارت شما به هر دلیلی که باشد چنانچه در دادگاه مدعی باکره بودن باشید برای تست بکارت به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد