مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی برای همسرم

سلام بنده پارسال ازهمکارم به عنوان مزاحمت تلفنی برای همسرم شکایت کردم ومتهم بااقرارش وباپرینت مخابرات جرم خودراپذیرفت وباصدورکیفرخواست بهدادگاه فرستاده شددرجلسه دادگاه متهم نیامده ووکیل خودرافرستاده.وکیل بادرخواست مجددپیرینت مخابرات واین که این خانم هم به متهم تماس میگرفته دادگاه رابرای وقتی دیگرکه درتاریخ1397/05/03است انداخت حالامتهم باسه شماره متفاوت تماس میگرفته که من یک شماره روبه مخابرات دادم وپیرینت گرفتم حالامیخوام اون خط هاروپیرینت بگیرم قاضی میگه مجدداشکایت کن ازاون دوخط دیگر.فراموش نشه که تماس گرفتن خانم بنده بااون آقادرسته دلیلشم فریب دادن متهم بوده ایشان تماس گرفته باخانم بنده وگفته است که نسبت به شوهرت چیزهای میدونم که شمادوست داری بدانی اوبازنهای دیگر درارتباط است یه وقتی تماس بگیرتاهمه مسایل روبرات بگم همسربنده هم به دلیل این که این آقا همکارمن هست وصددرصدبه دلیل این که ماصبح تاشب باهم هستیم حرف ایشان روقبول کرده وتماس گرفته بعداز دوروزکه هردوباهم تماس داشتن مهسرم متوجه میشه که اودروغ گفته وچیزی نبوده وقصتش سواستفاده کردن بوده موضوع روبابنده درمیان میگذاره وماشکایت کردیم که به دادگاه پرونده فرستاده شده. حالامیتونم شکایت مجددنسبت به شماره های دیگراون شخص بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید سپاس گذارم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بله شما از مالکین خطو می توانید شکایت کنید و درخواست ارجاع به شعبه ای که در حال رسیدگی است و رسیدگی توامان کنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ایجادمزاحمت مصداق دارد،شمامصداق را چه میدانید؟ازطرفی خانم شماهم ارتباط داشته،وتماس میگرفته،بنابراین آن آقاهم میتواندشکایت ایجادمزاحمت داشته باشد،به همسرتان بفرماییددنبال عیب گیری شماازطریق دوستانتان نباشدوزندگی راتلخ ننماید.موفق باشید