مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از بیمه بیکاری به علت ثبت اشتباه بیمه حوادث

سلام کارفرما برای ما بیمه کرونا رد کرد ولی خب مثل خیلی کسای دیگه ندادن الان به خاطر اتمام قراداد بیمه بیکاری میخواد رد کنه ولی تو سامانه میگه کد تکراری است حتی نمیشه ویرایش کرد حذف درخواست بیمه کرونا رو زدم که بتونم دوباره ثبت درخواست کنم بازم میگه کد تکراری است چیکار کنم؟ یعنی به خاطر بیمه کرونا امکانش هست بیمه بیکاری نگیریم؟