مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با در ماشین دوبله توقف کرده .

سلام
ماشینی دوبله توقف کرده بود و راننده هم سوار ماشین بود. زمانی که به کنار ماشین پارک شده رسیدم ناگهان در پشت راننده باز شد، گلگیر و کناره ماشین من و در اون ماشین آسیب رسید .
راننده ماشین را امانت گرفته بود و قبول کرد مقصر است و توافق شد ماشینم رو به صافکاری برده و هزینه رو پرداخت کنه و کار به پلیس کشیده نشه .
هزینه 2 میلیون شده و الان صاحب ماشین و راننده فردی رو که در باز کرده مقصر میدونه و هیچ کدوم زیر بار پرداخت خسارت نمیرن !!!

مقصر تصادف کیست ؟
مراحل قانونی دریافت خسارت چیست ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به نظر شما این موضوع در تخصص وکلاست یا کارشناسان راهنمایی و رانندگی؟