مشاوره حقوقی رایگان - سالن اجتماعات یا باشگاه

سلام واحدی رو خریدیم که موقع خرید سالنی رو به ما نشان دادند گفتن اینجا قراره یا باشگاه بزنن یا لابی یا سالن اجتماعات ساختمان و بعد بقیه ساختمان رو نشون دادند بخاطر همین سالن که تو پارکینگ در آوردن پارکینگ های ما خیلی کوچیک شده. البته تو قولنامه چیزی ننوشتن فکرم نمی‌کردیم مشاعات هم باید ذکر بشه حالا بعد از دو سال که سند های خونه آماده شده فروشنده برای سالن اجتماعات رفته سند گرفته و میگه ملک شخصی خودمه و الان تکلیف ما چیست با پیگیری و شکایت میتونیم کاری بکنیم.

پاسخ ها :

مالکیت سالن اجتماعات در ساختمان سالن اجتماعات در ساختمان مشاعات ساختمان قانون مشاعات ساختمان