مشاوره حقوقی رایگان - شرکت ... تاکسی

با سلام واحترام
بنده با شرکت م. به شماره ثبتي .... به شناسه ملي ........... به نشاني تهران............................... 3 مدير عامل شركت گ.
قراردادرو فرستادن تربت جام و بنده امضا زدم و براشون فرستادم
نحوه پرداخت طبق ماده سه قرارداد
مبلغ 9ميليون تومان بصورت نقدا از طريق شركت ب. پرداخت شده و فيش واريزي پيوست قرارداد مي باشد
يك فقره چك به شماره 811071 تاريخ 1398/05/31 مبلغ4م پاس شد
يك فقره چك به شماره 811072 تاريخ 1398/06/31 مبلغ4م پاس شد
يك فقره چك به شماره 811073 تاريخ 1398/10/30 مبلغ4م پاس شد
يك فقره چك به شماره 811074 تاريخ 1398/11/301 مبلغ4م پاس نشد
يك فقره چك به شماره 811075 تاريخ 1398/12/29 مبلغ5م پاس نشد

يك نفر از شركت اومد مشهد و مكان دفتر رو ديد و هيچ نامه اي هم به اماكن جهت تاييد دفتر ندادن الان بعد گذشت پنج ماه ميگن مكان شما مورد تاييد اماكن نبوده و شما به ما ضرر زدي من به شركت ضرر زدم يا اونا كه حتي هزار تومن از جيبشون خرج نكردن
طبق ماده هفت بند 8-7
كارفرما متعهد مي گردد علاوه بر فعاليتهاي تبليغاتي نماينده در حوزه نمايندگي خود تبليغات مناسب براي معرفي اپليكيشن ... در سطح كشور انجام دهد
كه هيچ تبليغي بنده و ديگر نماينده ها نديدن

و بعد چهارماه که عملکردی از کار ندیدم قرارداد رو دو طرفه فسخ کردیم و دوتا چک پاس نشده به شماره هاي ........ و ........ هم دستشون داشتم

و شرکت گفت طبق قرارداد نماینده جدید جایگزین بشه پولتو میدیم
و طبق ماده دوازدهم فسخ قرارداد بند 7-12
اگر قرارداد في مابين كارفرما و نماينده به هر دليلي و در هر زماني فسخ شود، مبلغ دريافتي از نماينده در قالب اعطاي نمايندگي، در ازاي نماينده جايگزين حداقل ظرف مدت يک ماه عودت داده خواهد شد

بنده یک ماه پیش نماینده جدید رو جایگزین کردم ولی بعد گذشت یکماه پولمو ندادن
و به بنده گفتن كه شما نمايندگي در سطح استان داشتين اين نماينده براي شهر مشهده و پولي به شما تعلق نميگيره
اين بند قرارداده
ماده دوم موضوع قرارداد
تبصره: حق نمايندگي ابتدا براي مركز استان (شهر مشهد) و در صورت انجام كار و احراز شرايط مطلوب مورد نظر كارفرما ، امتياز نمايندگي در قالب محدوده استان خراسان رضوي تغيير پيدا مي كند. بديهي است در صورت اثبات عدم احراز شرايط مطلوب ، كارفرما مي تواند حق نمايندگي رساير شهرهاي آن استان را با صلاحديد خود به افراد واجد شرايط واگذار نمايد.

بعد اين موضوع من اتحادیه کشوری ازشون شکایت کردم
و شرکت در جواب اتحادیه بهم زنگ زد و گفت تو شکایتتو پس بگیر ماهم پولتو میدیم اگه شکایتتو پس نگیری چکهاتو برگشت میزنیم
من 21 میلیون پول دادم و دو فقره چک
شرکت میخاد 12 میلیون بهم بده و 9 میلیون دیگه رو نمیده و ميگه اون 9 ميليون رو به الف دادي و ازون برو بگير
درصورتي كه داخل قرارداد قيد شده كه مبل 9ميليون تومان بصورت نقدا از طريق شركت ب. پرداخت شده و فيش واريزي پيوست قرارداد مي باشد

و یک اظهارنامه هم براشون ارسال کردم که چکها و پولمو پس بدن
امروز جواب اظهارنامه ای که ارسال کردم اومده