مشاوره حقوقی رایگان - اشراف ملک و کارگاه روبرو از بالای تپه

با سلام ،
بزرگوار گرامی ، محل سکنی اینجانب بهمراه خانواده منزل ویلایی محدوده شهر جاجرود است که ساختمان ما بصورت جنوبی و تراس ، حال ، پذیرایی و باغچه و پنجره اطاق ها تمامن بصورت جنوبی با پایان کار از شهرداری احداث شده ...

پایین منزل یک رود کوچیک و تپه ای وجود داره که بالای اون تپه کارگاهی بصورت دو سه طبقه و پله ای بصورت جنوبی و همچنین فاقد مجوز و بصورت خلاف احداث شده که از درب کارگاه ، تراس ملک روبرو ، پنجره های کارگاه و استخری که تو این ملک احداث کردن و دایمن کارگران ملک در حال تردد ، مکالمات ، دعواها و حتی استخر رفتن کارگران با شورت و مایو با زاویه دید مستقیم و فوق مشرف خاسته و ناخواسته وسط حال و پذیرایی ما حتی وسط سفره شام و نهار ما نظاره و دید مستقیم دارند ...

حال تکلیف چیست ؟ چه باید کنم ؟ راهکار چیست ؟ جواب میگیرم آیا یا خیر و احقاق حقی تعلق خواهد گرفت راجب مشرف بودن ملک روبرو به ملک بنده یا خیر و به چه صورت خواهد بود ؟؟؟

لطفن ، خواهشن ، استدعاان ،،،، راهنمایی بفرمایید ..
سپاسگذارم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر موضوع مزاحمت ملکی باشد می توانید اقدام کنید