مشاوره حقوقی رایگان - مشرفیت ملک همسایه

من دارای ویلای در یکی از روستاهای کرج هستم, همسایه کناری با احداث ویلای دوبلکس کاملا بر حیاط ملک من مشرف است (البته هیچکدام قانونی احداث نکرده ایم) چه اقدامی میتوانم انجام دهم؟
البته ارتفاع دیوار مشترک را حدود نیم متر اضافه کرده که غیر یکنواختی برای قسمت ما ایجاد کرده (با پوشش دیگر دیوارها یکنواخت نیست) لطفا راهنمایی فرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توجه به اینکه ساخت و ساز شما و همسایه غیر قانونی بوده مرجع خاصی از شما یا ایشان حمایت نمی کند و شکایت ممکن است نظر مراجع قانونی را برای پیگیری تخلفات ساختمانی جلب نماید