مشاوره حقوقی رایگان - دیه و اعلام درصد دیه

با سلام، جراحت حارصه ؛قدام زانوی چپ، سطح خارجی زانوی چپ، سطح خارجی ساق چپ و قدام ساق چپ، سطح خارجی مچ پای چپ، سطح داخلی مچ پای راست و قدام ساق پای راست و قدام زانوی راست، سه عدد خلف آرنج چپ
جراحت دامیه؛ پهلوی چپ، ساییدگی حارصه و کبودی خلف ساعد چپ، جراحت دامیه سطح خارجی کف دست، جراحت دامیه دست چپ درحد فاصل بین انگشت دوم و سوم دست چپ و همراه آسیب تاندون باز کننده انگشت مزبور. جراحت دامیه انگشت دوم دست چپ، کبودی خلف انگشتان دوم سوم چهارم پنجم دست چپ، کبودی و تورم هر دو چشم.خونریزی زیر ملتحمه چشم چپ. کبودی خلف گوش چپ با امتدا به سمت چپ گردن .شکستگی ابتدایی بند اول انگشت پنجم دست راست.در رفتگی مفصل بندابتدایی انگشت چهارم دست راست ودر رفتگی مفصل بند انتهایی انگشت دوم دست راست، شکستگی استخوان های گیجگاهی راست، دیواره جانبی و سقف حدقه چشم راست و ورود هوا به فضای جمجمه در سمت راست جمعآ یک دامغه، همراه پارگی کیسه مغز و خروج مایع مغزی نخاعی و خونریزی فوق سخت شامه‌ای ناحیه گیجگاهی سمت راست مغز که اقدام به جراحی ترمیمی شده. جراحت سمت چپ پیشانی و شکستگی استخوان پیشانی چپ و سقف حدقه چشم چپ و کاهش سطح هوشیاری خفیف موقت. دیه چند درصد میشه؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اجرای احکام کیفری می بایست مراجعه کنید
توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری