مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی مجدد به پرونده

با سلام، پرونده‌ای که مربوط به سال 93 می‌باشد و متهم رو، دادگاه به جرم ضرب و جرح عمدی با چاقو محکوم به پرداخت دیه کرده. با توجه به اینکه کلیه مراحل قانونی جهت دریافت دیه از متهم انجام شده و در این مدت زمان، امکان دسترسی به متهم نبوده و با پرداخت وثیقه آزاد شده و متواری بوده. همچنین حکم جلب متهم صادر شده و کفیل متهم به دلیل اینکه ضامن چند متهم شده بوده امکان رسیدن به حق و حقوق شاکی از جانب کفیل متهم وجود نداشته. حالا بعد از گذشت این چند سال که امکان دسترسی به متهم نبوده و حالا که متهم در دسترس می‌باشد و امکان دستگیری به متهم ایجاد شده، می‌توان بعد از این مدت چند ساله، پرونده را به جریان انداخت و متهم رو دستگیر کرد؟ تا شاکی بتواند به حق و حقوقش برسد با توجه به اینکه رضایتی از شاکی در پرونده وجود ندارد. پرونده مربوط به سال 93 می‌باشد. با سپاس

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

پرونده تا زمانی که محکوم به زندان منتقل نشود باز است و می توانید اقدام کنید