مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف موتور با موتور

با سلام، در صورتی که موتور سواری از پشت به موتوری که جلو او حرکت میکرده برخورد کنه و فوت بشه و موتور سوار جلویی از صحنه تصادف متواری بشه و اثری از خودش به جا نزاره، تا شناسایی و دستگیر بشه. آیا دیه به موتور سوار عقبی که از پشت به موتور سوار جلویی برخورد کرده و فوت شده، در چه صورت پرداخت میشه؟ با سپاس.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.به مقداردرصدی که موتورسوارفوت شده مقصر نباشد .ولی اگر موتورایشان بیمه شخص ثالث ومسبب حوادث راننده مقصر باشداگرمقصرهم باشد دیه کامل تعلق می گیرد.