مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مختومه نیست و فاقد موضوع فعال است یعنی چه؟

با سلام. مغازه منزل پدر مرحوم ما تقاضای تغییر کاربری داشت. مخالفت کردیم. دادگاه تشکیل شد و به نفع ما رای داد. تجدید نظر شد و باز مخالفت کردیم و در دفتر قضایی ثبت شد. برای پیگیری در سابقه ثنای بنده، پرونده مختومه نیست آمده و برای خواهرم برعکس ، پرونده مختومه است آمده است. ضمنا پیام پرونده فاقد موضوع فعال است نیز آمده است. ضمنا از 9 تیر تا 25 تیر 99 هنوز ابلاغیه جدید دریافت نشده است. چگونه پیگیری کنیم؟