مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بدهی زن فوت شده

با سلام. ببخشید سوالی داشتم خدمتتون. خانمی شوهر کرده در یک اتفاق توسط شوهرش کشته شده و شوهرش هم اکنون در زندان و حکم اعدام وی تایید شده. از این خانم پسری به جا مانده که اکنون در کنار خانواده مادری خود زندگی میکند.
این خانم قبل از فوت مقداری طلا بصورت قسطی خریده که بعد از فوت ایشان قسط پرداخت نشده‌. دارایی خاصی ندارند. خانواده شوهر هم شانه از زیر مسئولیت خالی کرده و منکر موضوع شده اند .. الان طلا فروشی شاکی شده و بانک دارایی پدر این خانم را مسدود کرده است. خواستم بپرسم تکلیف پرداخت این بدهی بعهده چه کسی میباشد.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید بدهی توسط ضامن پرداخت شود