مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو دست ساز

سلام. بنده یک خودرو باگی دستساز ساخته ام. از نظر ایمنی بسیار بالا هستش م ن میخواهم خودرو ام را وارد خیابان ها کنم. سوالم این است که ایا خودرو توقیف میشود؟ اگر توقیف شد چگونه میتوان دوباره خودرو را باز گرداند ؟ ایا امکان این وجود دارد که یک سند یا کارت ماشین و یا مجوزی برای خودرو تهیه کرد و با خیال راحت در خیابان ها حرکت کرد؟ لطفا جواب بدین خیلی ممنون

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید مجوزهای لازم را از مراجع مختلف از جمله ثبت اختراع و پلیس راهور و تعویض پلاک . .. اخذ نمایید.