مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال ورثه ای توسط یکی از وراث بدون اجازه دیگر وراث

باسلام زمینی از پدر بزرگم به پدرم رسید و بعد از فوت ایشان به بنده و سایر عموهایم. انها اطلاعی از وجود این زمین نداشته و بعد اطلاع از وجود زمین فوق توسط 2 تا از عموهایم بدون اجازه دیگر وراث فروخته و ادعا میکند که این مال مهریه همسرش میباشد ولی به گفته شواهد مهریه همسرش وجه نقد بوده که در سالهای دور توسط پدرشان پرداخت شده و مدرکی هم دال بر این گفته که مهریه همسرش است ندارند. لازم به ذکر است بعد از فوت پدربزرگم چون سواد نداشتند زیر تمام اسناد خود را مهر میزدند و الان ان مهر دست عموی کوچکم میباشد و با عموی دیگرم اقدام به فروش ملک مذکور نموده اند. بنده چندین بار از راههای مختلف به خریدار اخطار داده ام که او هم زیر بار خرید مال ورثه ای نمیرود. با عرض پوزش این مال چه حکمی دارد و ایا دست ما به جایی میرسد. چه باید بکنیم. با تشکر

پاسخ ها :

فروش ملک ارثی بدون اجازه وراث ملک ارثی انحصار وراثت ارث مهریه