مشاوره حقوقی رایگان - تابعیت

باسلام بنده متولد ایران و پزشک هستم فارغ التحصیل ایران هستم و اکنون 30 ساله هستم والدین بنده افغانستانی هستنندو این 30 سال به صورت مستمر در ایران بودم آیا امکان گرفتن تابعیت با توجه به پزشک بودن و متولد ایران بودن را دارم ؟چقدر زمانبر است ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

عملا شبيه شرايط شما را شاهد بوديم قانون مدني در خصوص اتباع خارجي متقاضي كه خدمات عام المنفعه به جامعه ارائه مي دهند به مواردي اشاره كرده
بعد از اخذ مشورتهاي حقوقي اوليه اقدام كنيد