مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن تابعیت ایرانی

سلام
من نه پدرم ایرانیه نه مادرم و نه همسر ایرانی دارم.
20سال سن دارم توی ایران به دنیا اومدم و درس خوندم و تا حالا به هیچ کشوری نرفتم و فقط ایران بودم و هیچ پرونده حقوقی هم نداشتم.
میخواستم تابعیت ایرانی بگیرم.
پدر و مادرم 40ساله تو ایران هستن، تابعیت افغانستان داریم، کارت اقامت داریم هممون.
اما پسرعموی بابام شناسنامه داره اما فامیل و سید بودنش رو تغییر و حذف کرده به خاطر نداشتن شجره نامه، اما ما شجره نامه داشتیم و فامیل و سید بودنمون رو داریم، میخواستم ببینم از طریق آزمایش دی ان ای از پسرعموی بابام و ما میشه به ما هم تابعیت ایرانی بدن؟

پاسخ ها :

یک وکیل

شرايط كسب تابعيت ايران در قانون مدني پيش بيني شده
تولد
١-از والدين ايراني
٢-از مادر ايراني كه اخيرا اجرايي شده
٣-تولد در ايران