مشاوره حقوقی رایگان - فضای مجازی

زن شوهر دار با انتشار عکس هایه بدونه حجاب خودش چه حکمی دارد
اسکرین شات ها و ویدیو از لایو گذاشتن در پیج و استوری به عنوان مدرک هست
در همان لایو خود زن نام مرد غریبه را با عنوان عشقم ذکر میکند
شوهر میتونه شکایت کنه
همون زن چن بار با غریبه چت کرده و شوهرش متوجه شده
خود زن هم اقرار و گریه ابراز پشیمونی کرده و دوباره تکرار کرده
ولی شاهدی نیست
چگونه باید شکایت کرد؟
فیلم از لایو در اینستاگرام کاری پیش میبره؟
مهریه چی میشه؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر فیلم مدرک نیست اما میتوانید از طریق پلیس فتا پیگیری کنید . هیچ ارتباطی با مهریه ندارد

یک وکیل

براي جل مشكل توصيه ميشه با روانشناس متخصص خانواده گفتگو كنيد
شكايت هم مي توانيد طرح كنيد