مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن عیب موتوری ماشین بعد از معامله

با سلام
پراید مدل 86 خریدم قبل از معامله ماشین نشون مکانیک دادم ولی ماشین دقیقا بعد از 5 روز معامله یاتاقان زد و مشکل هم به بنگاه دار و فروشنده اطلاع دادیم و مکانیک گفت یاتاقان و میل لنگ ماشین خورده شده و عیب مال چند روز نیست بلکه از قبل بوده و چون داخل موتوره قابل تشخیص نبوده برا مکانیک (عیبش مثل بخار کردن روغن و یا کم کردن آب نیست) تا که الان عیبش مشخص شد فروشنده به هیچ عنوان قبول نمیکنه که ماشین پس بگیره
چیزی هم در مورد معامله داخل مبایعه ننوشتیم
آیا راهی هست که اقدام کنیم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر حق فسخ داشته باشید میتوانید اقدام کنید.