مشاوره حقوقی رایگان - اقساط وام بانکی

من سال گذشته در بانک ملی با توجه به اینکه حساب داشتم و دسته چک داشتم ضامن وام شوهرخواهرم شدم اما چند ماه پیش از هم جدا شدند و الان ایشون اقساط رو پرداخت نمیکنن و از حساب من کم میشه
من میتونم از ایشون شکایت کنم و چه نتیجه ای خواهم گرفت ؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

شما مي توانيد بابت پرداختي ها دادخواست مطالبه وجه به دادگاه بدهيد
تا پايان اقساط هم مي توانيد صبر كنيد بعد براي كل واريزي اقدام كنيد
در صورت تمايل با 09123191645 تماس بگيريد