مشاوره حقوقی رایگان - گیر دادن پلیس

سلام
من یه پسر مذهبی بدون حاشیه هستم. چند روز پیش بعد از مدت ها دوستم دیدم و با ماشین اون دور زدیم اون بالا شهر رفت دور بزنیم متاسفانه به یه دختر که توی ماشین بود یه حرفی انداخت و گفت دیدی نتونستی شکایت کنی! بعد رفت دور بزنه و بیاد دیدم پلیس ماشینو نگه داشت با اون صحبت کردند و پلیس دوستمو زد بعد به باباش زنگ زد (ظاهر دوستم اولین بارش نبوده که مزاحم میشده) و پلیس به خانوداده منم تماس گرفتند و داستان برام ایجاد شد.
حالا سوال من اینجاست به طور مثال من توی یه ماشین یه نفر از ماشینه شکایت کرده و ... و پلیس نگهش داشته توی مسائل اخلاقی که بالا توضیح دادم . پلیس میتونه به من گیر بده!؟ البته ظاهر بنده مذهبی هستش ولی متاسفانه دوستم زیاد اسپرته! چه طوری میتونم خودمو تبرعه کنم؟ البته گناهی نکردم!؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مگر از شما شكايت شده ؟؟؟
فعلا با پليس مواجه هستيد اگر هيج نقشي نداشتيد نگران نباشيد بر موضع خودتان بايستيد حتي تعهد هم ندهيد