مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی کیفری

سلام خسته نباشید
محکوم به 6 ماه حبس بابت ترک انفاق شده ام در دیوان اعاده دادرسی داده ام. و قرار قبولی اعاده دادرسی از سوی شعبه دیوان عالی کشور صادر شده است. شعبه دیوان در دادنامه عنوان کرده : ( طبق فیش های واریزی بصورت ماهانه مرتب و منظم طبق توافق صورت گرفته ماهانه 300 هزار تومان در نزد بازپرسی از سوی زوج به حساب زوجه از بابت نفقه و رای محکومیت صادره از شعبه تجدیدنظر مبنی بر اینکه ماهانه 300 هزار تومان نفقه کامل محسوب نمی شود، منطبق با موازین قانونی نمی باشدکه در مجموع تقاضا با صدر بند {چ} ماده 474 قانون آیین دادرسی کیفری جهت رسیدگی مجدد به دادگاه هم عرض صادر کننده حکم قطعی ارجاع می گردد. )
سوال 1؟ در شعبه هم عرض تجدید نظر با توجه به استدلال شعبه دیوان عالی کشور آیا ممکن رای اصراری صادر گردد؟ یا نتیجه حکم برائت می باشد؟
سوال 2 ؟ چطور دفاع کنم تا برائت حاصل گردد؟
با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

مهدی اکبرزاده

مهدی اکبرزاده :

استان :

امکان صدور رای اصراری یا برائت هر دو وجود دارد چون رسیدگی مجددا انجام میگردد هر چند نفقه صرفا پرداخت ماهیانه مبلغی پول نبوده لیکن شما می توانید به استناد همین پرداختی ها مدعی پرداخت حقوق زن به اندازه توان خویش بوده اید و جرمی انجام نداده اید

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

نفقه زن فقط شامل وجه نقد نميشه و اگر منزل و غيره مهيا بوده عملا واريز اين مبلغ كمك هزينه ست و نبايد محكوم بشيد
بنظرم ، نظر ديوان هم بر برائت شما ست
ولي بله ممكنه راي اصراري صادر بشه