مشاوره حقوقی رایگان - تجویز ازدواج مجدد و فریب قاضی توسط زوجه

با سلام و خسته نباشید! با وجود حکم الزام به تمکین و اجراییه نهایتا اینجانب درخواست تجویز ازدواج مجدد از دادگاه کردم. زوجه در زمان اجرای حکم الزام به تمکین (کلانتری) صورتجلسه امضا نمود که به خانه برمیگردد، دو ساعت آمد و دوباره منزل مشترک را ترک کرد. اینجانب هم بلافاصله به کلانتری رفته و اعلام کردم که زوجه مجددا منزل را ترک کرده است و باز هم صورتجلسه شد و من هر دو صورتجلسه را تحویل شعبه اجرای احکام دادم. هم اکنون در جلسه رسیدگی جهت تجویز ازدواج مجدد زوجه منکر عدم تمکین است!! قاضی دستور حضور فرزندان مشترک (17 و 18 ساله) به دادگاه داد ولی آنها به دادگاه نمی آیند و نهایتا قاضی دستور ختم دادرسی داده اند. زوجه در پی فریب قاضی می باشد لطفا راهنمایی بفرمایید که چیکاری من باید هم اکنون انجام بدهم با وجود در دست داشتن حکم الزام به تمکین. با تشکر

پاسخ ها :

تجویز ازدواج مجدد ازدواج مجدد در صورت عدم تمکین زوجه فریب قاضی توسط زوجه در تمکین تمکین ازدواج مجدد