مشاوره حقوقی رایگان - پاس نشدن چک های خریدار ماشین

با سلام. بنده ماشین 206 به یک بنده خدایی فروختم به صورت مقداری نقد و مبلغی چک و داخل قرارداد دستی قید شده که ماشین بی رنگ است. یک هفته بعد از خرید ماشین زنگ زد گفت بردیم کارشناسی ماشین رنگ داره. بهش گفتم بیار و بعد 2 هفته ماشین رو آورده میگم پس بده ماشین رو میگه باید خسارت این رنگ هارو بدی
و ماشین رو پس نمیده میگه چک رو هم پاس نمیکنم ماشین رو هم پس نمیدم باید خسارت بدی و تخفیف ... تمام مدارک ماشین رو هم بهش دادم ولی هیچ سندی نزدم به نامش. تو قولنامه هم نوشته شده ماشین بیرنگ و .. درخواست راهنمایی دارم ازتون

پاسخ ها :

یک وکیل

متن قولنامه تعيين كننده س خارج از شرط و شروط كتبي قرارداد فروش عمل نكنيد اگر توافق جديدي داشتيد به قولنامه اضافه و امضاء كنيد