مشاوره حقوقی رایگان - ا_تدلیس در معامله 2_دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند 3_الزام خواندگان به تنظیم سند

برای اینکه به نتیجه مثبت برسم ، چی بنویسم؟ یا اینکه شما بجز 3 مورد من دادخواست یا شکایت دیگر و یا بهتری برای رسیدن من به نتیجه مثبت پیشنهاد میدین؟
شرح موضوع :
من یک اتوبوس با مبایعه نامه خریدم و 9 چک دادم و شرطِ انتقالِ سند و پلاک رو پاس کردن چک آخر و اگر من چک پاس نکنم فروشنده میتونه اتوبوس رو توقیف کنه ولا غیر . ولی ماه اول در روز هفتم بدون دلیل کارت سوخت اتوبوس رو سوزوندن و آنها توسط اتوبوسی دیگر سوختش را استفاده کردند و با پیگیری من کارت سوخت بعد از 25 روز به من تحویل شد من چک اول و دوم رو پاس کردم و بعد از پاس نکردن چک سوم و چهارم بدلیل نداشتن درآمد آن هم بعلت شیوع کرونا و دستور سرتاسری برای کار نکردن ناوگان اتوبوس رانی کشور ، آنها دوباره کارت سوخت رو سوزوندن و از تحویل دادنِ آن به من امتناع ورزیدند و خودشون اقدام به استفاده از کارت و سوختگیری کردند و من نتوانستم با اتوبوسِ بدون سوخت کار کنم ، و پنج ماه به همین منوال و پاس نکردن چکها گذشت تا اینکه به اونها اعلام کردم من اتوبوس رو میفروشم و بدهی شما را میدهم و شما سند و پلاک را مستقیماً به اسم او بزنید و آنها موافقت کردند ولی با فریب فردی رو بعنوان خریدار فرستادند و اتوبوس رو به پارکینگ منتقل کردند . و گفتند ما آنرا به تهران منتقل میکنیم و در مزایده میفروشیم و طلب و خسارت خود را برمیداریم و اگر پولی ماند به تو میرسد .

من از چه راه و روشی اقدام کنم که به اصل پولم یا تنظیم سند و کارت سوخت بنام خودم برسم ؟

در ضمن صاحب سند تهران است و او اتوبوس را شرایطی به شخصی شهرستانی فروخته و او هم اتوبوس را شرایطی به من فروخته . پس ما 3 نفر هستیم .

در ضمن بدلیل غیر فعال کردن کارت سوخت که عامل اصلی ناتوانی من در پُر کردن مبلغ چکها بوده و آنها در مبایعه نامه ذکر نکرده اند که اگر چکی پاس نشد ما کارت سوخت را غیر فعال میکنیم ، آنها این ترفند که انجام داده اند تا من نتوانم مبلغ چکها رو تامین کنم تا دوباره اتوبوس به آنها برگشت بخورد ، آیا من میتوانم با استناد به آن بگویم آنها در معامله تدلیس نموده اند .

و با پیگیری من آیا امکان برگشت خوردن پولم با خسارت هست و یا اینکه اتوبوس سند و پلاکش به اسم من میخوره ؟

و اینکه این پروسه چقدر طول میکشه ؟
من چند درصد امکان داره پیروز پرونده بشم ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید تصویر مبایعه نامه و کلیه مدارک را ارسال کنید تا پاسخ قطعی داده شود.
پریسا عطاریان وکیل پایه یک دادگستری