مشاوره حقوقی رایگان - وسایل گمشده

سلام .
من از کشور صومال هستم و به کشور ایران سفر کردم وقتی به جزیره قشم رسیدم موبایل و هاردیسکم را گم کردم و شخصی که انها را پیدا کرده آنها را تحویل پلیس داده. اما من آن موقع درایران نبودم. و بعدها از پلیس محترم ایران متوجه شدم که آنها را به دادگاه تحویل داده اند
برای پس گیری وسایلم باید چه کنم
لطفا مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر اي ان نيستيد سري به سفارت ايران يا كنسولگري ايران در شهر محل سكونت بزنيد
نهاييا مي تونيد از ان نهادها به يكي از دوستانتان در ايران وكالت بدهيد ولي دقت كنيد وكالت در حد همان خواسته (مثلا گرفتن مدارك و اسناد از دادگاه شعبه .....از مجتمع قضايي.... و در صورت نياز رجوع به اداره پليس ، مراجع مورد نياز ....
و ارسال فوري با پست سفارشي به نشاني ( شما )

در تنظيم وكالت نامه حتما با كارشناس سفارت مشورت كنيد