مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به اکاذیبی

باسلام و احترام اینجانب مدیر اجرایی یک برج هستم ، یکی از وظایف بنده جمع اوری حق شارژ میباشد که به بانک واریز میگردد که یکی از افراد هییت مدیره (رئیس هییت مدیره) که الان در ان سمت نیست بدون اینکه حق شارژی پرداخت کنه که هیچ ، هزینه های کرده که الان در دست بررسی کانون دادگستری میباشد. به بنده تهمت اکاذیبی شکایت کرده ولی اینجانب به جز حقیقت به ساکنین و هییت مدیره چیزی دیگری پشت سر ایشان بیان نکرده ام الان پرونده پیگیری حل اختلاف هست خواهشآ مرا راهنمایی کنید در این مورد باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

خب از خودتان دفاع كنيد كذب بودن ادعاي او را اعلام كنيد
نشر اكاذيب شرايط خاص حقوقي و اثار مشخصي دارد بايد مطمئن باشيد نوع اتهام به شما منتسب مي شود ؟
در صورت تمايل تماس با 09123191645