مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام وقت بخیر من یک ساله پیش به شخصی جنس فروختم و چک گرفتم اما
پاس نشد و مراحل قانونی طی کردم البته به علت داشتن رسیدی که امضا کرده بودیم چک حقوقی شد
الان با گذشت نزدیکه یک سال حکم جلب و توقیف امواله شخص رو دارم ولی میخام بدونم در صورت جلب با مامور میتونه از بازداشت بیاد بیرون و بازم بازیم بده یا تا پول نده نمیتونه؟ و اینکه من به جز تاخیر تادیه که اجرای احکام تعیین کرده میتونم ادعای خسارت کنم با وجود این تورم و گرون شدن همه چی میتونم بگم من پولمو به روز میخام ؟ یا خیر
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام خروج از بازداشت فقط با پرداخت بدهی یا صدور حکم اعسار یا تقسیط ممکن است. خسارت تاخیر تادیه قانونی همان شاخص بانک مرکزی است و متاسفانه خسارت دیگری را نمی پذیرند. جهت مشاوره و جلوگیری از ورود خسارات اینچنینی در آینده در صورت نیاز تماس بگیرید