مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام شوهرم رفته دادخواست طلاق داده ( دادخواست نوشته معسر از مهریه و تمام حق و حقوقات ، حضانت فرزند دختر 2 ساله) یکجا جا دادخواست داده حتی حضانت دخترمو ، قاضی دستور داده تا 7 سالگی دختر تحت حضانت مادر و حکمش اومده من چون 99 ضربه شلاق رابطه نامشروع محکوم شدم بازم قاضی حضانت دخترمو به من داده ، الان همسرم دوباره رفته لغو حضانت دادخواست داده؛ سوالم اینه قاضی با توجه به محکومیت من حضانت دخترمو رای داده ؛ ولی باز همسرم رفته لغو حضانت زده این چطوره میشه ؟؟ میشه راهنمای بدید

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.در صورت احراز اینکه مصلحت فرزند چه باشد دادگاه می تواند حکم صادر کند