مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر

سلام. میخواستم بدونم به دلایل زیر ممکن هست که بعد از 9 سال چنان چه دخترم بخواد پیش مامانش بره دادگاه این امکان نده.
1. حکم قطعی و اجرا شده 30 ضربه شلاق به دلیل رابطه نامشروع زوجه
2. رابطه نامشروع در حال رسیدگی با همان فرد که فیلم سوار شدن به ماشین و صحبت کردن و.. ارائه شده
3. پیدا کردن انواع مواد مخدر در حیاط منزل پدری که زوجه آن جا زندگی میکند که توسط برادرش فروخته میشده و توسط شکایت ساکنین محل
4.پیدا کردن مال مسروقه در حیاط منزل پدری که زوجه در آن جا سکونت دارد توسط برادرش
5.پدر معتاد زوجه
6.پدر بد دهن و دارای پرونده های درگیری زوجه

پاسخ ها :

فاطمه حسن تبار

سرکار خانم فاطمه حسن تبار :

سلام حضانت دختر تا نه سال است بعد نه سال از حضانت خارج میشود و فرزند حق انتخاب دارد.