مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به خدمت

باسلام. بنده در مرحله آموزش درجه داری بوده که عده ای از دوستانم مریض شده و بنده هم به عنوان همراه با آنان در بیمارستان بوده ام. که 2نفر از آنان مدعی شده که بنده از کارت های بانکی آنان مبالغی برداشته. و این مسئله موقعی برسی شده بود که بنده فارغ التحصیل شده و به یگان خدمتی جدیدم ارجاع داده شدم. و بازرسی و دادسرا نظام برایم حکم تحصیل مال نامشروع قید کردند. در صورتی که مسئله این چنین نبوده و از انجای که تازه کار بوده و اطلاعی از مسائل حقوقی و کیفری نداشته. متحمل پرداخت جریمه و در مقابل تسویه از یگان خدمتی جدیدم شدم.
حال با این تفاسیر راهی داره که بخوام برگردم سر خدمت.؟؟؟
البته لازم به ذکره کارت ها با اختیار خود افراد به من داده شده بود. و هیچ مبلغی به حسابم نرسیده و از طرفی که من محل خدمتیم عوض شده و حکم کارگزینیم ارجاع داده شده بود به محل جدیدم. حساب حقوقی م بسته و حقوقم در کارت بانک قوامین بلوکه شده است. و از آنجای که بانی حکم تسویه و .. کمیسیون121 ناجاست . ولی برای بنده کمیسیون بدوی گرفتنید در آموزشگاه محل تحصلیم
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

رای صادر و قطعی شده کاری نمی توانید انجام دهید. تصمیم در خصوص استخدام جدید هم در صلاحیت همان یگان نظامی است