مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت

باسلام من سرباز صفر هستم و چند سالی که از خدمتم فرار کردم و الان میخوام به خدمت برگردم ایا مجازات داره والان 31سالمه و صاحبه دو فرزند هستم ممنون اگه جوابمو بدین

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

بله جرم محسوب می شود و وفق ماده 59 قانون مجازات نیروهای مسلح عمل می شود .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه، ممکنه در حد مثلا 100 هزار تومان جریمه باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه
ولی می توانید با ارائه یک لایحه دفاعیه قوی از خودتان مجازات مذبور را کاهش دهید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نگران نباشید
اگر مرتبه اول باشد مشکل خاصی ایجاد نخواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا سخت نخواهند گرفت با توحه به متاهل بودن

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا سختگیری ندارند و با جریمه حل می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید جرم می باشد اما اگر بار اول است که این اتفاق می‌افتد انشالله مشکلی برای شما به وجود نیاید