مشاوره حقوقی رایگان - اوارگی = فاحشه بودم

سلام کمکم کنید
من دوسال با یه نفر بودم اولین همخوابی با مرد رو با اون تجربه کردم 17 سالم بود پرده بکارتمو به قول ازدواج و تا اخر با من موندن گرفت و حدود دوسال باهم بودیم هرروز سکس داشتیم خونه خودش شهر ما دانشجو بود و خونه داشت منم با خواهرم زندگی میکردم میرفتم یواشکی خلاصه بگم گذشت و به من گفت درسش تموم شده و میخاد بره شهرش شیراز گفت بهم که بخاطر خانوادش نمیتونه با من ازدواج کنه چرا چون که من افغانی ام و اونا از من خوششون نمیاد شایدم بهونش بود که یه سرگرمی تو دوران دانشجوییش داشته باشه خلاصه منو ول کرد و رفت من موندم با خواهرم افسرده شدم تنها شدم نیاز به پول داشتم خواهرم تنهام گذاشت رفت من مجبور شدم برم تو خیابون سوار ماشین بشم تا پیشنهاد سکس بدن پول بگیرم اولین و دومین بار پولمو خوردن به شدت اذیتم کردن و گذشت دیدم خیلی زشت شدم لاغر شدم نمیتونستم تحمل کنم گرسنگی بی لباسی بی پولی بی جا، خیلی بهم فشار اورد و از طریق کسی تونستم فاحشگی رو اغاز کنم تا به پول برسم زندگیمو جمع کنم حدود یک سال و نیم من سکس میکردم با مردای فاحشه تر از خودم ... ولی من وقتی به پول نیاز داشتم اینکارو کردم تنها بودم کسی رو نداشتم، پدر مادرم ولم کردن. الان همه چی دارم پول لباس خوراکی خونه، اما الان حس بدی دارم حالم از خودم بهم میخوره بدنم وجودم روحم توی من مرده نمیتونم سکس کنم دیگه با کسی حالم بهم میخوره ، ولی نیاز دارم اگر همین پولی که دارم تموم بشه دوباره باید همینکارو بکنم، دلم میخاد ازدواج کنم خاستگار هم دارم ولی اگر اون بفهمه من .... با من ازدواج نمیکنه ، گیر کردم تو بن بست

پاسخ ها :

یک وکیل

مسئله حقوقي نيست به لحاظ اشفتگي روحي و گرايش ذهني خطرناك به اين امر با كارشناس مذهبي و روانشناسي صحبت كنيد تا به شما كمك كنه قبح و خسران گذشته را درك كنيد اينده جديد سالم وانساني براي خودتان رقم بزنيد شما انسان هستيد لياقت بر خورداري از زندگي و روابط انساني را داريد