مشاوره حقوقی رایگان - استعلام سیم کارت در ازدواج با نظامی

خواستگار من نیروی انتظامی هستش و هنوز دانشجو هست و قرار هست توی اطلاعات کار کند
من دو سال پیش با آقایی دوست بودم و اون آقا به من تجاوز کرد و من سه ماه پیش ازشون جدا شدم و در اینستاگرام و واتساپ و روبیکا در این باره با او چت میکردم
حالا از این ماه که برای من خواستگار اومده شماره ام رو عوض کردم خط قبلی رو سوزوندم و دیلیت اکانت کردم
باز هم ممکن هست پیام های من چک بشود و بفهمند که با کسی رابطه داشتم؟
توروخدا کمکم کنید خیلی نگرانم

پاسخ ها :

استعلام سیم کارت در ازدواج با نظامی رابطه نامشروع قبل از ازدواج ازدواج با نظامی