مشاوره حقوقی رایگان - در مورد مهریه

سلام. من شوهرم برای مهریه اعسار داد و 4 پیش قسط و سالی 1عدد قطعی شد برام بهمن ماه 97 تا الان چیزی نداده چون پارتی داره من اقدام به سند ضمانت کردم که ملک است و 20 روز به ضامن اخطار فرستادن که پسر رو بیاره تحویل بده که متواری هس نیاورد و من الان نامه نیابت گرفتم برا مزایده ملک که شهر دیگه س، چون بخشنامه مرخصی زندانیان بخاطر کرونا اومده پسره اومده خودشو معرفی کرده طبق قانون من مزایده رو میتونم ادامه بدم؟؟ چون پسر با کلک مرخصی و بعد از مدت 20 روز قانونی اومده؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بنده ارتباط سند ضمانت با مهریهرو متوجه نشدم. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید