مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی ناموسی درب منزل و مزاحمت پیامکی

سلام، خسته نباشین، مدیر ساختمان ما پشت در منزل ما فحاشی ناموسی میکنه و همون موقع همسرم از راه میرسه و وقتی همسرم رو میبینه سریع میره پائین، من و آقام هم میریم پائین ، میبینیم نیست، من بلند میگم اون آقایی که فحاشی کرده کجاست، اون از تو دوربین میبینه میاد پائین، همسرم میگه به کی فحش دادی میگه با تو نبودم با خانومت بودم، اون دائما همسرم رو تحریک میکرد تا بزنتش، من از اون به عنوان فحاشی ناموسی شکایت کردم ، از فردای اون روز به دروغ روی یک کاغذ نوشته که ما باعث سلب اسایش و آرامش و بی نظمی ساختمان شده ایم و زده رو درب آسانسور ، در حالی که خودش باعث بوده ، من میتوانم به عنوان تهمت و افترا هم از اون شکایت کنم؟ و در جلسه حل اختلاف هیچ چیز رو قبول نکرده و تازه گفته من هیچی نگفتم تازه فحاشی و تهدید هم شنیدم!! و میخواهم شکایت کنم. من باید چکار کنم و حتی بهم اس ام اس داده که تو شکایت دروغ نوشتی و میخوای قانون رو دور بزنی، و چند تا اس ام اس دیگه که من چند بار تو اس ام اس بهش گفتم مزاحم نشو ، ولی پیام میداد. آیا به عنوان مزاحمت پیامکی هم میتونم شکایت کنم، ممنون میشم زودتر جوابمو بدین

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.قابلیت طرح شکایت برای افترا وجود دارد اما به شرط اینکه حکم به نفع شما صادر شود