مشاوره حقوقی رایگان - دزدی از صندوق عقب ماشین داخل پارکینگ

سلام اصل موضوع اینه که از صندوق عقب ماشین یک سری وسایل دزدیده شده و ماشین داخل پارکینگ بوده است وسایل مربوط به وسایل کار و آچار بوده جالب اینکه یه سری وسایل که سبک بوده و می‌شده تو کیف گذاشتو بردن حقیقتش توی ساختمون یکی از همسایه ها به یک نفر از بیرون ساختمون کلید داده و موتورشو داخل پارکینگ می‌زاره و این امر باعث اعتراض ما شده و از اون موقع این بار دوم که دزدی از ما صورت گرفته و ما بیشتر شکمون به همون شخصه دزدی یه جوری مثل اذیت کردن هم هست حالا در کل ما باید چیکار کنیم و چیکار میتونیم بکنیم

پاسخ ها :

صفایی       عبدالرضا

جناب آقای صفایی عبدالرضا :

سلام،میتوانید از شخص مذکور با ارایه دلیل و مدرک به عنوان مظنون به سرقت شکایت نمایید و از همسایه ای که کلید در اختیار آن شخص گذاشته به عنوان معاونت در سرقت.شکایت نمایید.
اگر پارکینگ مشترک هست از همسایه به عنوان ممانعت از حق ویا استفاده از اموال مشاع،بدون اذن شریک ،دعوای حقوقی مطرح نمایید،