مشاوره حقوقی رایگان - پیامک کشف حجاب

با سلام، بنده پیامک کشف حجاب دریافت کردم. در حالی که در زمان ذکر شده خودم تنها در ماشین بودم و این کاملا ناشی از گزارش خلاف واقعیت هست. چه باید بکنم؟ اول خودم رو نجات بدم یا مستقیم به بازرسی ناجا شکایت کنم؟ ممنون از زحمات شما

پاسخ ها :

شکایت از پلیس امنیت اخلاقی به دلیل گزارش خلاف واقع گزارش خلاف واقع پلیس امنیت شکایت به بازرسی ناجا شکایت به دلیل گزارش خلاف واقع کشف حجاب خودرو دریافت پیامک کشف حجاب پلیس امنیت اخلاقی کشف حجاب خودرو