مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام، اینجانب به مدت 3 سال و نیم در شرکتی مشغول به کار بودم، مشکلی که دارم فروردین ماه امسال به دلیل کرونا و با نظر کارفرما کار نکردم و بعد فرودین مشغول به کار شدم تا ده روز پیش که اخراج شدم و خواستم بیمه بیکاری بگیرم که بهم گفتن شما سابقه بیمتون ناقصه و تازه متوجه شدم که فروردین ماه بیمه رو رد نکردن و به مشکل خوردم اگه راهنمایی کنیم لطف بزرگی کردین با تشکر

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام
بدلیل عدم پرداخت بیمه نمیتوانیدبیمه بیکاری دریافت کنیدبایدمجددا جایی مشغول بکاربشویدوبرای مدتی بیمه ردشود ودرصورت اخراج میتوانیدازبیمه بیکاری بهره مندشوید.