مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن بیمه بیکاری توسط تامین اجتماعی

با سلام. اداره تامین اجتماعی، بیمه بیکاری من را پرداخت نمی کند. با 8 سال سابقه پرداخت بیمه می گوید، صبر کن شرکت کم واریز کرده. به کجا شکایت کنم؟ آیا بدون شکایت و دردسر هم راهی دارد؟ ممنون.

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
شما فقط راهکار شکایت را دارید
یااینکه باید با کارفرما توافق کنید و ازشما رسید مبنی بر دریافت حق وحقوتان اخذ میشود