مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

سلام، یه خانه از مادرم به سه پسر و یه دختر رسیده. مادرم فوت شده است. هنوزم تقسیم نکرده‌ایم. الان میخوام بدونم دو برادرم فوت کردن. سهم آن‌ها به کی می رسه؟ یه برادرم زن و دو تا بچه هم داره. دو دونگ از همون خانه رو پشت قباله زنش کرده. آیا سهم برادرام به پدرم می رسه یا به من و خواهرم؟ ممنون میشم جوابشو بهم بدهید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وقتی طبقه اول وراث هستند به طبقه دوم نمیرسد همین طور وقتی درجه یک است به درجه دو و بالاتر نمیرسد مگر در موارد استثنا در هر طبقه