مشاوره حقوقی رایگان - قیم برادر صغیر

سلام، خسته نباشید. من 17 سال سن دارم و خواهرم 16سال. پدرم فوت شده دو خواهر و یک برادر هستیم. میخواستم بدونم اگر مادرم و عموهایم نخواهد قیم برادرم باشند؛ خودم میتوانم قیم آن شوم؟ برادرم 5 سال سن دارد. می‌خواهم قیم آن باشم چون فقط 6 ماه مانده تا 18ساله شوم.

پاسخ ها :

شرایط قیم شدن برادر شرایط قیومیت شرایط قیم شدن قیومیت برادر قیم برادر قیم