مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رأی صادره وزارت کار

با سلام؛ اینجانب به مدت 6 ماه در تولیدی پوشاک مشغول به کار بودم اما به دلیل رفتار بد کارفرما دیگر ادامه به کار ندادم. و به دلیل اینکه کارفرما حقوقم را کامل پرداخت نمیکرد و تمامی حق اضافه کار ( علی رغم حضور در تمامی تعطیلات و جمعه ها ) سنوات و پاداش و حتی بیمه اینجانب را پرداخت نمی کرد بعد از خروج از آنجا به اداره کار شکایت کردم اما اصلا به مطالبات اینجانب با وجود پرینت صورت حسابم که گواه نادیده گرفتن حقوق اینجانب است رسیدگی نشد و در رآی صادره تنها 400 هزار تومان حق در نظر گرفته شده و اظهارات نادرستی مبنی بر اینکه حقوق من وزارت کار بوده در پرونده ثبت شده در صورتیکه حداکثر حقوقم در تمامی این 6 ماه یک میلیون تومان بوده خواهشمند است مرا راهنمایی کنید تا بتوانم حقوق کامل خود را دریافت کنم.

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام شما باید به رای هیات تشخیص اعتراض بزنید واگرهیات حل اختلاف رای رامجددا به ضررتان صادرکردمیتوانید به دیوان عدالت اداری اعتراضتان رابفرستید.