مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی نیروی اداری

سلام، بنده عضو کادر رسمی نیروی انتظامی با رسته اداری می‌باشم. به دستور فرمانده یگان خویش، در یک رزمایش مشترک ستاد کل در پادگان سپاه شرکت نمودم و از ناحیه پا مصدوم
و مورد عمل جراحی قرار گرفتم. یک پیچ پلاتین دائمی در پایم قرار گرفت. در کمیسیون پزشکی نیروی انتظامی در حکم جانباز شناخته شدم. ولی در بنیاد جانبازان پرونده ای تشکیل نشد. آیا اینجانب به خاطر اینکه دارای رسته اداری بوده و در ماموریت رزمایش رزمی شرکت داده شده‌ام، می‌توانم جهت احقاق حق خویش به جایی یا سازمانی شکایت ببرم؟ و دادخواهی کنم؟ تشکر

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

به دادسرای نظام شکایت کنید