مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پرداخت چک برگشتی

با سلام و خسته نباشید. بنده یک چک برگشتی دارم؛ که بر اساس شکایت، خسارت تاخیر تادیه و همچنین حق الوکاله و حق دادرسی را به همراه اصل پول چک که 5 میلیون تومان است از من خواسته شده است. دادگاه یک دادنامه داده که باید این موارد را پرداخت کنم. ولی خوب من یک شهر دیگه هستم و دادگاه کازرون هست و نمی‌توانم مراجعه کنم. داخل حکم دادگاه هم مشخص نیست که من چطور باید پول را پرداخت کنم؟ میشه راهنمایی بفرمایید؟ همچنین بدون حضور در شهر دیگه می‌تونم قسط بندی کنم پول را یا خیر؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید به شهر کازرون مراجعه کنید و در اجرای احکام مبلغ را به حساب دادگستری واریز کنید.جهت تقسیط باید اعسار خود را نیز در کازرون بدهید

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اجرائیه به شما ابلاغ میشه وشما باید پرداخت کنید . اگر توانایی ندارید ازهمون شهر خودتون میتونید از دفتر خدمات قضایی دادخواست اعسار بدید.