مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شرایط استفاده

سلام، اگر برای استفاده از یک محصول، شرایط آن را نقض کنیم و طبق شرایط، زمان نقض شرایط، حق استفاده مجدد از آن محصول را داشته باشیم، اما پس از استفاده مجدد شرایط جدیدی برای استفاده ایجاد شود که طبق آن استفاده مجدد پس از نقض شرایط امکان نداشته باشد،آیا دیگر نباید از آن محصول استفاده کرد و یا طبق شرایط قبلی همچنان حق استفاده تا زمانی که نقض جدیدی رخ نداده باشد امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خب خودتون میفرمایید طبق قرارداد در صورت نقض و ..... استفاده مجدد ممکن نباشد یعنی در صورت استفاده خلاف قرارداد عمل نموده اید و احتمالا متعهد له بتواند علیه تان اقداماتی بکند